Fotolezing per mail

Vind je een rechtstreeks consult nog te eng of moeilijk? Dan kan je ook kiezen voor een fotolezing per mail. Je stuurt dan je foto met maximum 5 vragen door per mail en een paar dagen later vind je de reading terug in je mailbox.

Een foto van anderen laten lezen kan in principe, maar wees hier voorzichtig mee en vraag ALTIJD toestemming aan deze persoon indien mogelijk. Tijdens een reading kan er heel persoonlijke informatie naar boven komen zoals misbruik of depressie; Het is uiteraard niet de bedoeling om de intiemste details van iemand zomaar door te geven aan om het even wie. Het is dus niet de bedoeling om een foto te laten lezen van de zoon van de bakker, gewoon omdat jij nieuwsgierig naar hem bent.

Mijn advies is dan ook om enkel foto’s te laten lezen van mensen uit je eigen gezin, of van overleden. Maak je je zorgen om iemand buiten je gezin? Vraag bij voorkeur dan even zijn of haar toestemming. Ik kan dit uiteraard niet controleren, maar ik hoop dat je de ander herin behandeld zoals je zelf wilt behandeld worden. Als jij het niet fijn zou vinden als iemand ongevraagd je foto liet lezen en dingen over je ontdekte, doe dit dan ook niet bij een ander.

Wanneer toestemming vragen niet mogelijk is, kan je steeds vrijblijvend een mail sturen. Licht kort toe waarom je de foto wilt laten lezen zonder daarbij veel details te geven over e persoon of de situatie.