Huiskameravond

Een Tupperware-avond, maar dan met “geesten”, zo omschrijven mijn Gidsen en de Engelen – al grappend – een huiskameravond. Tijdens deze avond kom ik langs bij jou thuis, vereniging of bedrijf en geef ik korte readings door aan jou en je genodigden. Deze boodschappen kunnen afkomstig zijn van mijn Gidsen, maar het is ook mogelijk om tijdens de avond contact te maken met jouw overleden dierbaren.

Er zijn 2 formules voor een huiskameravond:
– Formule 1 is een huiskameravond met maximum 6 personen. Met deze formule krijgen alle gasten een persoonlijke reading en boodschappen. Deze formules is ideaal om met vrienden, families en collega’s te organiseren. De prijs voor deze formule bedraagt 12,50 euro per persoon, exclusief kilometervergoeding. Voor huiskameravonden in Nederland geldt een aangepaste kilometervergoeding, gelieve mij hiervoor persoonlijk te contacteren. De gastvrouw/heer hoeft op deze avond niet te betalen.

– Formule 2 is een huiskameravond zonder maximum aantal deelnemers; Deze formule is vooral geschikt voor bedrijven, verenigingen en grotere evenementen. Niet iedereen ontvangt een persoonlijke reading, maar doorgaans is het wel zo dat de mensen die op zo’n avond aanwezig zijn een gezamenlijk thema of rode draad hebben. Vaak kunnen ze dus ook zelf handvaten halen uit de boodschappen die aan anderen gegeven worden. Prijzen zijn op maat, stuur gerust een vrijblijvende mail voor verdere details.

Huiskameravonden zijn zowel in België als Nederland mogelijk.