Kinderconsulten (met Aartsengel Michaël)

Kinderen pikken veel op in deze hectische wereld. Al die emoties, energieën en verwachtingen kunnen voor een kind heel erg overweldigend zijn. Dit zorgt vaak voor angsten.

Samen met Aartsengel Michaël ga ik met je kind in gesprek. Ik leg uit wie deze Aartsengel is, hoe je kind hem kan “gebruiken” en wat hij of zij – samen met Aartsengel Michaël – kan doen om zich veiliger en rustiger te voelen. Je kind hoeft hiervoor niets speciaals te kunnen, doen of kopen. Het enige wat hij of zij nodig heeft is wat inbeeldingskracht en de bereidheid om zich voor Aartsengel Michaël open te stellen.

Indien nodig kunnen er zich ook andere Aartsengelen aandienen om je kind mee te ondersteunen, bijvoorbeeld als er nood is aan extra assertiviteit, doorzettingsvermogen of hulp om beter zijn/haar emoties te uiten. Wie er exact door komt is niet op voorhand te voorspellen en hangt van situatie tot situatie af.

Wil je graag een consult aanvragen? Overleg dan eerst even met kind of hij/zij daar zin in heeft. Niet elk kind wilt zomaar met een vreemde praten. Als je niet weet hoe je dit moet aanpakken, kan je altijd even een berichtje sturen. Dit consult is het meest geschikt voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. Is je kind ouder of jonger? Neem dan eerst even contact op voor je een afspraak maakt.