Mijn andere onderneming

Naast mijn spirituele praktijk heb ik nog een andere onderneming, namelijk de foodblog en webshop Holy Glory.

Via mijn foodblog wil ik je graag laten zien dat koken zonder vlees, vis, eieren of zuivvel echt niet moeilijk, ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Geen rare ingrediënten of de hele dag in de keuken staan, maar gewoon lekker comfortfood zonder dierenleed.

De webshop is echt een “walhalla” voor de zoetebekken onder ons. met meer dan 200 producten zijn we de eerste 100% vegan snoepwinkel van de Benelux! Perfect voor wie bijvoorbeeld geen eieren of zuivel kan/mag eten. Naast vegan snoep, koekjes en chocolade is een groot deel van het assortiment ook nog eens vrij van gluten en geraffineerde suikers.

Kom zeker eens langs, en ontdek hoe lekker het leven kan zijn zonder dat we daarvoor dieren hoeven te gebruiken.