Reviews

Op deze paagina kan je de ervaringen van andere mensen met Praktijk Orenda lezen.

Heb jij zelf een consult ontvangen en wil je graag laten weten wat je er van vond? Dan kan je onderaan deze pagina je mening kwijt. Er wordt vanuit Praktijk Orenda niets gecensureerd of gewist. Ook negatieve ervaringen mag je dus gewoon melden.

7 reacties op “Reviews”

  1. Sofie is aardig en helpt je met je levensvragen. Ze heeft dingen tegen mij gezegd die klopten. Ook kon het gesprek zonder video plaatsvinden (via whatsapp), dat vond ik fijn.

  2. Ik kan Sofie haar readings 100% aanbevelen ! Ik zat met enkele levensvragen en kreeg er meteen antwoord op. Ze is lief.. eerlijk ..en to the point. Ik zal Sofie zeker nog raadplegen in de toekomst. Zit je met vragen die je achtervolgen..aarzel niet.. en vraag haar hulp. Sofie..nogmaals thanx. 🤗👈🤘

  3. Sofie haar energie voelde prettig en ik wist ook gelijk dat ik met haar een afspraak wilde. Ze is helder in haar communicatie pakt de kern er uit. Ik kreeg een aantal bevestigingen die ik zelf ook voelde. Er kwamen ook nieuwe aspecten uit die me een nieuwe richting geven en dat is fijn!

  4. Onlangs een reading gehad van Sofie en werd hier heel vrolijk van. Ze is eerlijk, lief en gaf mij heldere duidelijke inzichten. Mocht het nog eens nodig zijn dan neem ik zeker weer contact op met Sofie!.

  5. Zeer tevreden van mijn consultatie met Sofie ! Heel veel antwoorden gekregen. En heel mooi dat ze geen misbruik maakt van haar gave en het betaalbaar houdt voor vele. Ik ga zeker nog eens op consult bij haar !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *